Slemhosta & Oro

Slemhosta har fått en ny innebörd här hemma och man är ständigt vaksam. Vi tyckte att G hade haft en relativt bra natt men det täppte ändå till i morse. Satt med honom i soffan och hann lägga honom över mina ben/soffkanten och försökte dunka loss slemmet. Två rejäla ”slemspyor” senare så var det något lättare att andas för stackaren.

Nu har vi gett honom inhalation och tagit en dusch så lite mer slem lossnade. Humöret blev genast något bättre och ansiktsfärgen likaså. Nu håller jag tummarna för att läget är under kontroll och vi slipper fler överraskningar. Det börjar bli enormt tufft mentalt att ständigt vara på hugget och inte ha en bra lösning på själva grundproblemet…

Jag längtar efter våren och färre virus

Mellanbror J mår även väldigt dåligt av att se hur tufft G har det och det är även svårt att förklara vad som händer. Ja och att han inte ska dö; vilket är hans stora skräck just nu och har många funderingar runt.  Det påminner mycket om hur S upplevde det då J var som sjukast i sin epilepsi…

 

Related Posts

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Välkomnar vardagen

Kvar på sjukhuset

Sjukhusinläggning

Luxerad käkled

Zzz

Search stories by typing keyword and hit enter to begin searching.