Hyperaktiv härdsmälta

För cirkus en timma sedan påbörjade maken sin resa söderut och första utbildningsdagarna nere i Skåne. Det rör sig enbart om två nätter och han kommer hem sent på torsdag MEN det kommer oavsett bli en prövning. Jag unnar honom detta och det är absolut inte ofta han kommer iväg så givetvis kommer vi fixa detta. Däremot så kommer jag självklart fokusera på allt runt barnen och sömnen så sociala medier får vänta.

Dagsform: Hjärtklappning, stressad och början på migrän

Dagens sysselsättning (dockorna byttes ut mot Pokémons)

På återseende senare i veckan!

Related Posts

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Välkomnar vardagen

Kvar på sjukhuset

Sjukhusinläggning

Luxerad käkled

Zzz

Search stories by typing keyword and hit enter to begin searching.