Sjukstuga

Jag vet inte hur ofta vi blir sjuka här hemma men det är knappast många dagar som alla är friska. Dagen till ära så vaknade G med en dunderförkylning och känns lite varm. Humöret är som vanligt vid dessa dagar speedat och argsint. Samtidigt så regnar det utomhus och jag mår skit. Försöker muta sonen med lite film här i sovrummet så han håller sig någotsånär lugn en stund. ”Husdjurens hemliga liv” brukar vara populär.

Vet inte om det är influensan som hittat hit eftersom min feber börjat stiga och värken i kroppen likaså eller om det bara är infektionen i munnen? Där tanden drogs ut så har det nämligen blivit mer och mer irriterat och det drar som inte ihop sig. Fick instruktioner om att söka jourtandläkare om det blev såhär men jag tar mig ju inte in till stan på egen hand. Får helt enkelt hålla tummarna för att folktandvården här chockar mig med ett erbjudande om akuttid i morgon. Ska ringa vid öppning och tjata för att slippa åka flera mil igen.

I morgon så jobbar maken dag och jag (+assistent) ska rodda allt här hemma. Lämna på skola/förskola 1 mil härifrån vid 08:20/08:30, handla mat, rasta vovve, fixa flera telefonsamtal och sen hämta barn igen 13:30, tillbaka hem och hämta två barn till en timma senare. Att trycka in en tandläkartid och ev Apoteksbesök på världens segaste ställe kan bli tufft och får vi även ha G hemma så vette tusan hur vi ska lösa allt :-/

Jag kan bara hålla tummarna för att febern hunnit ge med sig lagom till dess att maken lämnat schlätta på tisdag 😅

Related Posts

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Sjukhusinläggning

Luxerad käkled

Zzz

Det doftar MISTELBÄR

Tiden räcker inte riktigt till

Search stories by typing keyword and hit enter to begin searching.