Tack vare min familj och goda vänner…

…. så vände även den här svackan. Ja smärtan kvarstår till stor del men själen lyckades slå lite glädjeskutt ändå.

Tack till finaste F och goa E för ett uppskattat besök. Ni piggade upp mer än ni kan ana. Efter en uppskattad lekstund utomhus och en kortare vila för min del så lagade maken god mat. Ja och ungarna fick självklart sitt lördagsgodis.

Avslutade eftermiddagen med en långpromenad i skogen och S fick fånga Pokémon samtidigt som Gizmo fångade pinnar. Ja och maken fick jaga efter G haha. Han åkte stundtals med mig i min minicooper men klagade på att jag gasade för lite *s*.

Fullt ös när vi är ute på äventyr men roligt.

Det var lite väl långt att gå för en vappsing så han fick åka snålskjuts med mig sista biten. Jag hann bli ganska kall om benen i slutet så det var riktigt gosigt med en värmande vovve i knät.

Related Posts

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kvar på sjukhuset

Sjukhusinläggning

Luxerad käkled

Zzz

Det doftar MISTELBÄR

Search stories by typing keyword and hit enter to begin searching.