Renovera dockskåp

Eftersom jag inte fick studera som planerat och har svårt att ta mig iväg till hästarna idag (sjuka assistenter) så fick det bli en pysseldag. Varvar helt enkelt vila, gos med vovven och pill med mitt gamla dockskåp.

Resultatet är väl än så länge inget att skryta om men en sak i taget. Efter att jag som barn gick loss med klistermärken på väggar och lekte frisör med dockorna så ser det rejält slitet ut. En del möbler är i fint skick och andra inte. Jag planerar att ta tillvara på det som finns kvar och inreda huset i 80/90-talstema. Nog för att det finns mycket snyggt med modern stil men barndomskänslan försvinner på något sätt.

Nu ska det till att börja med tapetseras om och väggar/tak utvändigt måste snyggas till. En begagnad adapter är beställd så vi kan få ljus i huset till G’s glädje och även några nya lampor. Jag har även planer på flera små pillriga inredningsdetaljer men det tar jag eftersom.

Idag fick jag nöja mig med spegelväggen som faktiskt blev riktigt bra. Länge leve Wish när det gäller sånt här och framförallt mina föräldrar som hade tapetbitar sparade.

***

Nu ska jag nog vila en halvtimma, för sen blir det snart fullt ös här hemma igen. Maken åker iväg och jobbar kväll så mamma kommer hit och räcker upp några timmar. När det går influensa som nu så inser man verkligen att jag behöver fler timvikarier. Nästa vecka när maken är på utbildning i Skåne så kan jag bara be till gudarna om att alla håller sig friska 😅

Passar även på att önska Er alla läsare en riktigt fin helg!

Related Posts

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kvar på sjukhuset

Sjukhusinläggning

Luxerad käkled

Zzz

Det doftar MISTELBÄR

Search stories by typing keyword and hit enter to begin searching.