Våga fråga: PERSONLIG ASSISTANS

Det blev ett enormt gensvar på gårdagens inlägg och det känns jätteroligt. Texten var skriven från hjärtat och jag brinner verkligen för detta med assistans även utifrån min personals synvinkel. Kanske var det även så att ett visst blogginlägg på BLOGGBEVAKNING fick mig att reagera lite extra igår. Exakt vem det handlade om är inte relevant och jag vill inte ha någon öppen dispyt på sociala medier men jag tror att vederbörande förstod felet i efterhand. Det är viktigt att tänka på att det både är en arbetsplats för den personliga assistenten men även ett hem till brukaren. Att släppa in någon främling så nära och där man helst vill vara privat; det är enormt tufft.

Vad undrar Ni om personlig assistans?

Nåja jag tänkte oavsett detta bjuda in till en spontan frågestund som ska beröra ämnet. Det kan vara om både juridiska bitar, privat/kommunalt alternativ, mina personliga erfarenheter och allt omkring.

Hoppas kunna svara på så många frågor som möjligt och vill någon vara anonym så är det helt okej! 

Related Posts

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Välkomnar vardagen

Kvar på sjukhuset

Sjukhusinläggning

Luxerad käkled

Zzz

Search stories by typing keyword and hit enter to begin searching.