Dagen efter MR & Att leva med personlig assistans

Allt gick bra igår och G var varken ledsen eller rädd. Verkade inte må illa efter narkosen utan mest nöjd över att äntligen få äta.

Idag har han varit på dagis som vanligt och det var nog extra uppskattat att få träffa kompisarna där – efter 1,5 vecka på hemmaplan. Märktes även att humöret var bättre och hur pass viktiga hans vanliga rutiner är. Vi hämtade något tidigare på förskolan ändå, om det skulle bli för tufft så ville jag gardera mig.

Nu har jag fått hjälp att lyfta in min nattvandrande fyraåring (av min kvällsassistent) och vi ska försöka sova. Det är tryggt när allt faktiskt flyter på och man äntligen börjar kunna slappna av nästan fullt ut. Ja, det krävdes flera flera månader med personlig assistans här innan jag ens ”kunde vara mig själv”. På gott och ont kanske man ska säga? 🤣

Jag hoppas att alla personliga assistenter där ute förstår vilket enormt viktigt arbete ni dagligen utför.

Related Posts

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Välkomnar vardagen

Kvar på sjukhuset

Sjukhusinläggning

Luxerad käkled

Zzz

Search stories by typing keyword and hit enter to begin searching.