Småbarn & fasta innan narkos

Fasen vad grymt det är för mindre barn som måste fasta men inte förstår varför. Det är en sak när de får åka iväg till sjukhuset direkt på morgonen men nu när tiden är först 11 uppe på barnavdelningen; då är det bra tufft. Gissar att han inte får nål och förbereds för narkosen fören efter lunch :-/

Det här känns lite väl tufft för en fyraåring

Vi var ute i köket och käkat en liten frukost före 05:00 men nu får han inte dricka mer än max 2 dl saft totalt. Ja innan 10:00 är det som gäller där. Humöret är givetvis inget vidare och han är speedad till max, så det är en himla tur att vi fick hjälp med J över natten. Vågar inte tänka på hur pass hysteriskt det varit om även han hade varit här hemma. Puh.

Lämpligt med Pippi och godisaffär-frosseri va? 🙃

 

Related Posts

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kvar på sjukhuset

Sjukhusinläggning

Luxerad käkled

Zzz

Det doftar MISTELBÄR

Search stories by typing keyword and hit enter to begin searching.