Triggervarning; PMS och subluxation

triggervarning; gnäll

Väcktes med en hemsk smärta i knät och vetskapen  om att en subluxation skett. I nästa stund kommer en ny smärtsam upplevelse och svullnaden ökade snabbt. Hittade inte ortosen som jag tidigare fått (när knät luxerade på sjukhuset) så det får bli högläge och vila resten av dagen. Vill helst inte att knät hoppar ur helt och hållet.

Dagen till ära så har jag ingen assistans så maken får ta det tyngsta lasset med både barnen, hundvalpen och hushållet. Det är ingen lätt uppgift då de tvåbenta ständigt blir osams och den fyrbenta behöver ut närmare en gång i timman. En pizzeria med utkörning här i samhället vore inte fel en sån här dag.

Annars är det hormoner som flödar och jag skrattar och gråter om vartannat. Patetiskt att man kan känna av sin PMS så enormt mycket och hur känslorna kan spela en spratt. Allt som sker omkring oss blir lätt övermäktigt och när man trycker undan det tyngsta, så kommer det ofta upp till ytan under såna här dagar. Att jag känner mig otillräcklig och är extra mycket i behov av hjälp medför att taggarna ständigt är utåt. Tror omgivningen ofta misstar min frustation och ångest för ilska. Ja rent utsagt elakhet och bitterhet.

Ni vet det där gamla talesättet ”Älska mig mest när jag förtjänar det minst”? Det känns minst sagt aktuellt just nu.

 

***

Nu är klockan snart 11 och tjatet angående lördagsgodis kommer äntligen avslutas. Kör hårt på bildschema via app för båda de små och det går faktiskt bättre och bättre. Kommer berätta mer om appen i fråga när vi hunnit testa den några dagar till (30 dagar gratis) om intresse finns?

Önskar er alla en fortsatt bra lördag och var rädda om varandra!

 

Related Posts

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Sjukhusinläggning

Luxerad käkled

Zzz

Det doftar MISTELBÄR

Tiden räcker inte riktigt till

Search stories by typing keyword and hit enter to begin searching.