F som i Fredag, Framtid & Frustration

Vad gör man när ens älskade barn så tydligt visar att han inte mår bra? Hur ska man kunna hantera att det som faktiskt fungerande i vardagen plötsligt är förlorat? Vad är övergående och vad är bestående? Ovissheten och hjälplösheten krossar mig inombords och jag känner hur rädd inför framtiden.

Jag vill ju ge min älskade son den trygga vardagen och glädjen som han förtjänar. Precis som alla andra barn.

Fredag och kortidslämning för ett barn. Fredag och ostbågar för resterande. En nyduschad hund och en mamma med ryggont. Ett tandläkarbesök avklarat och en stressig handling. Lite klassiska fredagstacos och en (ännu mera) uttråkad fyraåring. Några Pokémons och telefonsamtal infångade/avklarade.

Läget är trots allt under kontroll och nu tar vi helg! 

Related Posts

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kvar på sjukhuset

Sjukhusinläggning

Luxerad käkled

Zzz

Det doftar MISTELBÄR

Search stories by typing keyword and hit enter to begin searching.