T som i Tiveden, Torsdag & Tidsuppfattning

Vår minsting är fortfarande förkyld och har lite feber (influensa?) så det blev ingen förskola idag heller. Eftersom det stod hembesök från barnhabiliteringen på schemat för J’s del och det var tester på gång så fick vi försöka dela upp oss.

Under tiden som man testade tidsuppfattning här hemma så åkte jag, assistenten, G och vovven ut på bilutflykt. Premiären med buren i bilen gick riktigt bra och humöret på både hund och barn vad klart godkänt. Vi passade på att hälsa på i M’s mysiga lilla stuga och jag blev rejält avis på framförallt läget. Storleken på själva bostaden var även den imponerande och så charmig med lågt tak osv.

Stugan invändigt

***

Ibland önskar jag att vi kunde hitta något liknande ställe mitt ute i ”ingenstans”… Samtidigt blir det nog lite tufft att få plats med fem familjemedlemmar i en stuga (ett större hus/gård räcker inte riktigt pengarna för).

När vi kom hem sen så kom det dåliga humöret tillbaka för G och det blev många konflikter. Bristen på rutiner och en krasslig kille är som inte en bra kombination. Även om han skulle krya på sig till i morgon (eller åtminstone måndag) så måste det ändå bli ledighet från förskolan. På tisdag ska plutten sövas och vi vill ju inte riskera att det ska ställas in för att han drar hem någon ny omgång därifrån.

Håll gärna tummarna för att den här skiten hinner gå över helt och hållet. Ja innan helgen är över åtminstone!

Related Posts

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Sjukhusinläggning

Luxerad käkled

Zzz

Det doftar MISTELBÄR

Tiden räcker inte riktigt till

Search stories by typing keyword and hit enter to begin searching.