Tankar & Tandläkartid

Idag har det givetvis varit mycket grubblande över detta med Försäkringskassan och planerna som omkullkastades helt. Men det har även hunnits med ett akutbesök hos tandläkaren för att få bukt på infektionen där tanden drogs förra veckan. De har nu spolat rent eländet och lagt ett täckförband över med bakteriedödande medel. På fredag blir det återbesök med samma procedur och sedan hoppas vi att det lugnat ner sig.

Jag och min kropp orkar som inte alltid få nya åkommor och speciellt inte med smärtor

G är fortfarande rejält förkyld och febrig så han har varit hemma och ena stunden klättrat på väggarna och haft ett helsikes humör; nästa har han vilat lugnt och myst med Gizmo. Mina föräldrar var även och hälsade på idag. Det var första gången de träffade vår fyrbenta och deras hund fick även stå för premiärmötet med annan hund. Det gick fint även om Gizmo tyckte det var lite läskigt stundtals.

Slappar framför paddan med lillhusse

 ***

I morgon ska vi ge oss på konststycket med hembesök av barnhabiliteringen för J, samtidigt som G är hemma och en busig valp på det. Jisses. Något säger mig att vi måste dela upp oss och kanske muta G med lite Pokémon-jakt från bilen. Det ska väl inte bli jättemysigt väder i morgon heller  om jag fattat rätt.

Nu ska jag sussa här med J vid min sida och hoppas på att han inte gör en ”favorit i repris” av föregående natt; upp och hoppa med en rosenrasande 6-åring klockan 03:20 kan som kvitta. Framförallt så är det hemskt för honom att inte få sömnen som behövs så väl ♥

Ps. Jag vill tacka för all fin respons på föregående inlägg. Det betyder mycket ska Ni veta.

Related Posts

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Sjukhusinläggning

Luxerad käkled

Zzz

Det doftar MISTELBÄR

Tiden räcker inte riktigt till

Search stories by typing keyword and hit enter to begin searching.