Tillbaka till verkligheten

Även om jag gärna hade stannat i den här mysiga ”valpbubblan” ett tag till så knackar verkligheten på dörren. Helgdagar byts ut mot vardagar och kalendern skvallrar om en hektisk start på året. Skolstarten närmar sig för både mig och maken – samtidigt som barnen har enormt mycket sjukhusbesök framöver. Det är både här på vårt närmaste sjukhus men även Drottning Silvias barnsjukhus och Linköping…

I morgon måste jag försöka nå min handläggare på Försäkringskassan och reda ut pappret som skickades ut nyss. Fixa med försäkringsbolag och fullmakt inför ansökan om ersättning med engångsbelopp. Sedan ska G’s tandläkarbesök avbokas (han är fortfarande VRÅLFÖRKYLD) och maken får istället vabba. Vi ska kika på en hundbur till bilen, som vi misstänker är lite för stor – men samtidigt faktiskt kan fungera.

Annars då? Jo jag har forfarande rejält ont i munnen efter att tanden drogs och det blöder då och då. Febern har gått ned men jag mår ändå sådär halvrisigt. Tror det hör till och kanske hör till smärtan också. Jag vägrar ju ta annat än Alvedon och enstaka Ipren numera. Det sistnämnda klarar jag bara ytterst få av och under en kort period. Annars pajar magen totalt :-/

Jag väntar även med spänning på både provsvaren och biopsierna av sköldkörteln. Inte så att jag är direkt orolig men vill som bara veta vad som krånglar och hur man kan åtgärda problemen.

Nej nu ska jag försöka sova lite. Får väl se om valp eller barn väcker mig först i morgon bitti. God natt!

 

Related Posts

2 Discussion to this post

 1. Malin skriver:

  Hoppas ni får en fin start på veckan! Själv ligger jag på ett nattåg mellan Stockholm och Uppsala och ska försöka sova. Dags för sista vändan i Umeå. Kram

  • Lillgammal skriver:

   Åh vad mysigt att sussa på tåg ♥
   Hoppas att sista vändan i Umeå går bra och att även ni får en fin vecka.
   Kram!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kvar på sjukhuset

Sjukhusinläggning

Luxerad käkled

Zzz

Det doftar MISTELBÄR

Search stories by typing keyword and hit enter to begin searching.