En blodig dag

Började morgonen med att lämna blodprov nere på vårdcentralen och åkte sedan till A i två bilar. Blev bjudna på smaskigt fruktfat och klappade lite på hästarna. Ja och hämtade hem alla hästsaker som blev kvar sedan loppisen i somras. S lyckades även hitta en Pokémon på gården 🙂

Mellanlandade för lite lunch och vila en halvtimma innan det bar av ner till tandläkaren. Projekt rotfyllning skulle påbörjas igen var tanken men nu dömde tandläkaren ut tanden och föreslog istället att den skulle dras ut. Efter mycket knak och slitande så ”ploppade” den till slut ut och det var ett smart beslut. En av kanalerna var missade och väldigt infekterad (är ovanligt att ha fyra stycken på den tanden tydligen). Utöver detta så hade tanden spruckit mitt itu så att jag haft ont kanske inte är så konstigt?

Nu ligger jag i sängen och biter ihop med kompresser. Det blöder som vanligt ganska mycket men tandläkaren sa att det borde ge sig om några timmar. Nu börjar bedövningen släppa så smått – så jag känner att jag lever. Men det är samtidigt så skönt att veta att allt krångel med denna tand (snart) är över 🙏

Idag har det varit lite väl mycket nålar/sprutor för min smak…

 

Related Posts

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Välkomnar vardagen

Kvar på sjukhuset

Sjukhusinläggning

Luxerad käkled

Zzz

Search stories by typing keyword and hit enter to begin searching.