Kvalitetstid med vår åttaåring

Det här lovet har bestått mycket av att klara av vardagarna. Ja kanske inte att ”överleva dagen” direkt för så illa är det faktiskt inte. Men prio har ändå varit att allt nödvändigt ska rulla på. Vår stora kille har helst velat vara i fred från brorsorna och när de väl varit på förskolan några timmar – ja då har inte våran tid räckt till riktigt.

Det dåliga samvetet har givetvis ökat som mamma och igårkväll kände jag att vi måste ändra på detta. Direkt när brorsorna hade åkt till förskolan och vi hade fått i oss frukost så drog vi med S ut på äventyr.

Vad gör man helst som blivande nioåring? Ja det skiljer sig givetvis men vår grabb har länge velat testa Pokémon GO; så det fick det givetvis bli. Vi började lite smått här i samhället och åkte sedan vidare till grannkommunen. Där jagades det Pokémons till fots, åts hamburgare och shoppades lite nytt till hans rum. Avslutade våra 4 timmars utflykt med att åka förbi ytterligare en kommun och dess centrum.

Det var en klar fördel att min assistent E jobbade idag. Hon har nämligen fångat många Pokémons sedan det blev populärt och kunde förklara lite mer för S. Själv fattade jag inget men prio är ju att han tycker det är skoj! 😃

Det blev verkligen succé och enda nackdelen är att det inte funkar med hans IPhone 4 (något med iOS?) så han får använda min mobil. Blir lite bökigt när läkaren ringde mitt i jakten och så hehe.

Nåja i morgon ska vi åka till A en sväng och jag tror faktiskt inte det blir några sura miner trots 50 min enkel resväg. Får hoppas det iaf för jag ska både hinna ta blodprover vid 08:10 och besöka tandläkaren 13:30 här. Mycket tid i bilen blir det men jag får passa på att vila ryggen ikväll och kanske peta i mig en smärtstillande. Det är ju faktiskt så att man måste leva och försöka vara en aktiv mamma – oavsett kronisk smärta. Ibland är det riktigt tufft men det går.

Har ni haft en bra dag och är det vinter utanför era fönster?

Related Posts

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Välkomnar vardagen

Kvar på sjukhuset

Sjukhusinläggning

Luxerad käkled

Zzz

Search stories by typing keyword and hit enter to begin searching.