Finnålsbiopsi & fobi mot sprutor

Att sitta i en taxi med sprutfobi samtidigt som man vet vad som snart väntar är ingen bra kombination helt enkelt. Hjärtat slår stenhårt, jag kallsvettas och ångesten växer inombords. Tanken på att de ska ta minst två Finnålsbiopsier i min sköldkörtel (med hjälp av ultraljud) ökar skräcken ännu mer. Kommer de ”hitta rätt” och sticka in där mina förändringar sitter? Vad händer om jag får PANIK vid första redan? Hur ska jag kunna ligga helt stilla på en rygg som smärtar och en nacke som krånglar?

Konstigt nog så är rädslan inför själva provsvaren minimala om vi ska jämföra här och nu. Men det ändras nog när detta (förhoppningsvis) är avklarat.

Jag vill oavsett ha ett svar på vad som felar i min kropp, varför det inte syns på de vanliga blodproverna och hur det kan åtgärdas.

Related Posts

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kvar på sjukhuset

Sjukhusinläggning

Luxerad käkled

Zzz

Det doftar MISTELBÄR

Search stories by typing keyword and hit enter to begin searching.