Omtänksamma ungar & krångel med höftled

Gårdagen avslutades faktiskt riktigt bra och de yngsta barnen höll sig vakna till ca 20 och S somnade direkt efter Bingolotto. Själv så lyckades jag med att luxera höftleden ”PAJJJ” lät det och smärtan var vidrig. Lyckades få den på plats redan efter några få sekunder men det blev aldrig riktigt hundra. Nåja slumrade sen till i soffan (roligt sällskap för stackars maken) men väcktes lite brutalt av J med näsblod 23:53 😌

Nåja vi kunde kolla på fyrverkerierna tillsammans och förklara vad man firade mer exakt 🙂 Han var inte rädd för smällarna utan mer fascinerad och det kändes jätteskönt. Givetvis så hade han sedan svårt att somna om och det ställdes frågor i flera timmar men men till slut så…

Sovmorgon? Näe inte en chans haha. Det spelar som sagt ingen roll hur länge de håller sig uppe på kvällarna utan det är aldrig morgon senare än 05:30 på J och S. Maken var dock gullig och lät mig få sova ett par timmar sedan på förmiddagen då smärtan i höften och käften inte är så värst roliga. Det glappar i höften och jag måste gå ytterst försiktigt/sitta i rullstolen men än så länge är den kvar i rätt läge. Akuten är som inget alternativ om den inte hoppar ur utan att jag får tillbaka den. Jag vet att man egentligen behöver se vad som hänt runt kulan och lederna men det finns knappast något att göra. Såvida inte hela jag vill bli stelopererad.

Omplåstrad mamma

Låg och funderade på varför höftleden ballade ur men konstaterade ganska snabbt att det är läkarens omilda undersökning (MMR-teamet) som är boven. Det finns som ingen anledning att överbelasta lederna och dra dessa i ytterlägen.  Nåja nu ska jag leka vidare med min omtänksamma mellanson som är doktor idag.

När svensk sjukvård fallerar så är det skönt att sönerna finns tillgängliga 😉

Related Posts

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kvar på sjukhuset

Sjukhusinläggning

Luxerad käkled

Zzz

Det doftar MISTELBÄR

Search stories by typing keyword and hit enter to begin searching.