Januari 2017 & två studerande föräldrar

Jag har valt bort en årskrönika helt och mycket pga jag inte orkar sammanfatta allt gnäll som varit eller måla upp en perfekt bild. Istället är jag nöjd med att det funnits ljusglimtar under varje månad och många skratt. 

2017 – ett kunskapens år

Nu är det ett alltså ett helt nytt år och det är en helt ny fas i livet som väntar både mig och maken. Dels så påbörjar jag mina studier inom Handikapp och rehabiliteringsvetenskap via Malmö högskola men maken påbörjar även sin 1-åriga utbildning till hästmassör. Hans utbildning kommer även vara delvis på distans och han åker enbart ner till Skåne 2-3 dagar åt gången. Själva praktiska momenten och studierna kommer han få sysselsätta sig med under enbart torsdagarna (jobbar kvar 80% på ordinarie ställe).

Det kommer bli en utmaning för oss båda och hela familjen men jag hoppas det lönar sig på sikt. Vi gör detta för att utvecklas men även för att kunna styra mer över arbetstider osv. Vilket i sin tur kommer gynna barnen..

***

Jag ser fram emot att läsa något jag brinner för och hoppas kunna bidra med kunskap inom. Vi är så många med funktionshinder i Sverige som får strida för våra rättigheter – många vet inte alls vilka vägar man kan gå för mer självbestämmande och rättvishet. Det måste vi ändra på!

 

Related Posts

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Välkomnar vardagen

Kvar på sjukhuset

Sjukhusinläggning

Luxerad käkled

Zzz

Search stories by typing keyword and hit enter to begin searching.