Smärtsamt avslut: 2016

Jag har kämpat med den här tandjäveln i närmare en vecka nu och verkligen försökt stå ut. Igårkväll så ökade smärtan snabbt och jag ser nog snart ut som ”Lönneberga-Lina”..

Idag skulle jag försöka få till en akuttid här på Folktandvården och hamnade först i telefonkön vid 07:30. Hjälpte det? Nej knappast. Deras akuttider var som vanligt fullbokade sedan långt innan. Suck! Däremot blev jag ombedd att ringa grannkommunens Folktandvård som ”hade lovat att ställa upp”. Kvinnan som sen svarade där lät väl inte allt för roade över detta uttalande men lyckades hitta en tid åt mig tillslut. Puh.

***

Klockan 11 är det dags och då hoppas jag att den värsta smärtan försvinner på köpet. Är så less på den här påbörjade rotfyllningen som aldrig hinner bli klar. Det blir ta mig fan alltid problem och man måste öppna på nytt. Är det inte lika bra att dra ut skiten?

Jag får hoppas att 2017 blir ett mindre smärtsamt år helt enkelt 😅

Related Posts

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kvar på sjukhuset

Sjukhusinläggning

Luxerad käkled

Zzz

Det doftar MISTELBÄR

Search stories by typing keyword and hit enter to begin searching.