MMR2, kurslitteratur & spontanshopping

Efter en heldag på vift så ligger jag här i sängen med ett begynnande migränanfall. Det är enormt tufft att sitta i en bil i 2,5 h under en dag och när man även har sjukhusbesök inbokat så blir det lätt kaos.

Själva läkartiden gick bra och jag fick svara på massor av frågor samt blev undersökt. Nu ska läkaren och sköterskan kontakta resterande i teamet för att boka in ytterligare två tider. Ena gången är det sjukgymnast och psykolog. Den sista gången är det arbetsterapeut och allt avslutas med en konferens där alla går inom sina bedömningar. Slutligen får man då veta ifall de bedömt att en MMR är genomförbar och i så fall hur den ska läggas upp.

Tur man har kudden med och kan halvligga i passagerarsätet

Vi var även uppe på stan och lunchade samt bytte storlek på en morgonrock (julklapp) inne på Kapp Ahl samt smet in på Netto en snabbis. Där finns det oftast allt mellan himmel och jord. Mestadels skit men ett och annat guldkorn; som den här snygga lampan.

Jag slog till direkt!

Passade finfint här hemma

På vägen hem passerade vi bibblan och hämtade två böcker som hade anlänt med fjärrlån. Nu har jag 6 av 7 böcker klara inför första kursen (får låna om dessa en gång ytterligare tack och lov) och den sista är på väg hem hit med posten. Ska börja lite smått att bläddra i dem direkt så jag är något förberedd inför skolstarten. Det börjar allt bli lite pirrigt…

Kvällens lektyr?

 

Related Posts

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kvar på sjukhuset

Sjukhusinläggning

Luxerad käkled

Zzz

Det doftar MISTELBÄR

Search stories by typing keyword and hit enter to begin searching.