Multimodal smärtrehabilitering

I morgon är det dags för ett 90 minuters premiärbesök på Multimodal smärtrehabilitering i andra ”änden” av länet. Vad det innebär mer konkret vet jag inte men bara gilla läget och tänka positivt. Det andra teamet (MMR1) tog inte emot patienter med EDS (?!) men hit var jag tydligen välkommen. MMR2 innebär antagligen att det är dit alla ”jobbiga patienter” skickas hehe.

Ska berätta lite mer om Multimodal smärtrehabilitering efter jag varit där i morgon men nu får det först och främst bli sömn i ett par timmar. Det tog mer på krafterna med stallet än jag trodde och i morgon blir det även mycket bilåkning; som sliter extremt mycket på kroppen.

 (Snälla barn sov.. sov… sov… länge ♥..)

 

Related Posts

2 Discussion to this post

  1. Annika skriver:

    Berätta gärna hur det är…. lite nyfiken….

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kvar på sjukhuset

Sjukhusinläggning

Luxerad käkled

Zzz

Det doftar MISTELBÄR

Search stories by typing keyword and hit enter to begin searching.