Sonens CPAP har inte larmat (!)

Nu har det gått drygt 3 h sedan G lade sig och det har varit tyst hela tiden. Inte ett enda larm har vi fått stänga av och det känns helt otroligt. Kan det vara så enkelt att nya masken och delarna som är bytta gjorde susen? Jag vågar inte ropa hej ännu men varenda timma i natt med en fungerande CPAP är faktiskt en bonus. Det ger vår älskade son en så pass mycket bättre sömn och vi får samtidigt en gladare och mer pigg kille om dagarna.

peppar peppar…

 

Tänk att en sån här pass liten teknikpryl kan utföra så mycket…

Nu ska jag göra mitt andra barn med sömnproblem sällskap och samtidigt försöka sussa lite. I morgon väntar en efterlängtad biltur till våra hästar. Maken får agera CPAP-vakt i natt (i G’s rum) för det brukar han helt klart sköta bäst av oss två! 😘

 

Related Posts

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Sjukhusinläggning

Luxerad käkled

Zzz

Det doftar MISTELBÄR

Tiden räcker inte riktigt till

Search stories by typing keyword and hit enter to begin searching.