Ett sånt där magiskt ögonblick

Efter en intensivt och ganska jobbig dag så har nu lugnet börjat infinna sig. Jag har plockat fram virkningen och lyssnar på skön musik. Huvudvärken som ständigt lurat idag – den har äntligen börjat avta.

De två små vaknade vid 04-tiden och ville börja bygga upp sitt julklapps-Lego samt käka frukost.. pust. Ja och sen ”knackade Herr Autism på dörren” och de flesta familjemedlemmar ballade ur. Det är nämligen inte så glammigt med jul i familjer som våran. Överraskningar och ständigt avbrott i rutinerna är som bäddat för kollisioner. Dagen räddades genom av att mina föräldrar kom och gästade (samt gav mig och maken lite egentid på ICA hehe) med fika.

I morgon väntar nya prövningar då vi ska träffa flera i släkten men vi försöker förbereda och planera in tiden efter barnens ork. Sen eftermiddag går som i regel bort och jag kan inte påstå att min egna ork håller i sig så pass länge. Det är alltid roligt att ses och vi uppskattar julen men det tar som sagt mycket energi av oss alla. I övermorgon smyger vi in några dagar med förskola för J och G – vi har lärt oss genom de tidigare åren att våra barn behöver det.

Lov är verkligen inte alltid avslappning och semester för alla barn.

S däremot har jullov och njuter fullt ut. Det är härligt att se hur mycket han utvecklas och mognar för varje år. I morse sysselsatte han sig på egen hand med det gigantiska Legobygget, som han fick i julklapp och just nu spelar han Zelda tillsammans med pappa. Skönt att ge honom lite kvalitetstid när syskonen sover och jag tror inte direkt att maken lider där inne 😉

Nej nu ska jag ta tillvara på detta magiska ögonblick och slänga ifrån mig mobilen. Julen är väl inte sociala mediers högtid?

Gårdagens magiska ögonblick

Related Posts

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kvar på sjukhuset

Sjukhusinläggning

Luxerad käkled

Zzz

Det doftar MISTELBÄR

Search stories by typing keyword and hit enter to begin searching.