Det kostar inget att vara snäll

Julafton är här och barnen vaknade förväntansfulla redan vid 04:00. Vi föräldrar var kanske inte utbildade eller på absolut bästa humöret vid väckning men nu är det bättre. För visst är det så att glädjen och välmående väger tyngre än antalet julklappar eller hur välfyllt julbordet är?

Messat lite med J nu på morgonen och blev än en gång påmind om hur snikna och egoistiska människor kan vara. Varför hackar man på henne och försöker förstöra? Vad är syftet med att näthata eller komma med hotfulla gliringar? Svaret måste vara avundsjuka eller att vederbörande har en enormt taskig självkänsla. Man tror att släkten ska vara de som ställer upp och likaså den ingifta men så är det inte alltid.

Jag blir själv ständigt påmind om detta runt jul och kommer nog alltid sörja situationen. Men samtidigt måste man acceptera andras val – så länge det inte rör sig om hat och ren elakhet som i J’s fall; det kommer aldrig vara okej.

Kan vi inte försöka att vara snälla mot varandra istället? Det kostar inte en krona.

Önskar er alla en riktigt skön julafton och var rädda om er!

Related Posts

2 Discussion to this post

  1. Chris Johanson skriver:

    G O D J U L till er alla 🌲

    Har inte sett nå’t från dig på evigheter men nu dök du upp igår 🤗 ! Hoppas ni får en trevlig jul. Här var så fint igår med -8* ⛄️men tyvärr droppar det idag o har blivit s..realt igen på hundpromenaden. Tur man ska va inne mest idag 💝 Kramar Chris

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Välkomnar vardagen

Kvar på sjukhuset

Sjukhusinläggning

Luxerad käkled

Zzz

Search stories by typing keyword and hit enter to begin searching.