Pyssel & Prosit

En snörvlande mamma har sjunkit ner i soffan och sett en gripande intervju med Jockiboi på tv. Det är en gripande resa han gjort och fortfarande genomför. Psykisk ohälsa behöver verkligen uppmärksammas och jag tycker han gör det på ett riktigt bra sätt (senaste åren ska tilläggas).

Maken och minstingen är inne i stan för att hämta en beställd reservdel till Volvon, mellansonen är på lekplatsen med vår ”avlösare i hemmet” och den stora grabben har låst in sig på rummet – som vanligt.

Jag har fortfarande lite lite feber men annars är det mest huvudvärken som spökar men jag håller ut med Ipren och stickningen. Min egna lilla terapi ♥ 

Related Posts

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Välkomnar vardagen

Kvar på sjukhuset

Sjukhusinläggning

Luxerad käkled

Zzz

Search stories by typing keyword and hit enter to begin searching.