F som i Förkylning, Feber & Fan!

Dan före dan före doppardagen och sjukstugan äro ett faktum..

08:40 skulle jag ha besökt tandläkaren för att åtgärda min delvis avslagna framtand men det fick bli en avbokning. Hade vaktat tidigt med frossa men kopplade bort det som klassisk trötthet. Termometern visade dock något annat och jag kraxar som en kråka ena stunden och har skrällhosta nästa. Fan oxå!

Det var även promenad inbokat med fina Ida och hennes son men det fick avbokas. Så tråkigt när vi sällan får till träffar, även om vi nästan är grannar. Om ni inte redan gjort det så kan jag iaf tipsa om hennes inspirerande Instagram; Kruthusvagen. Även om vi har otroligt skilda stilar och smak så är det massor som jag fastnat för. Dessutom matchar hon så bra och har faktiskt börjat smyga in lite lite färg 😉

Foto: Kruthusvagen

Hoppas att vi kan få till en promenad eller lekträff med kidsen under mellandagarna istället tjejen! 

Nu ska jag försöka blunda några minuter och ignorera allt som är kvar på ”måste göras-listan”. Det blir väl jul vilket som?

Related Posts

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Sjukhusinläggning

Luxerad käkled

Zzz

Det doftar MISTELBÄR

Tiden räcker inte riktigt till

Search stories by typing keyword and hit enter to begin searching.