Specialintresse & Vinterlov

Mellansonen har matvägrat i 1,5 dygn och sovit extra dåligt under natten, så vi beslutade att han fick vara hemma idag. Vi insåg sen att det var förstoppning som spökade men efter ett toalettbesök så var problemet löst och han fick även i sig en skål med havrekuddar.

Jesusbarnet?

Det är lurigt med barn som inte riktigt kan förklara vart och hur det känns fel i kroppen men vi kämpar vidare med dessa bitar. Nu runt julen så är det alltid extra oroligt då rutiner förändras och dagarna följs med överraskningar (på både gott och ont). Det är även något som märks på hans nya specialintresse; ”Jesusbarnet”. Vi har fått många frågor under de senaste timmarna och fått googla runt efter filmsnuttar osv. Nåja det är mycket trevligare än tidigare specialintressen som Turtles eller Ninjago. Däremot så inser jag att mina egna kunskaper sviktar lite sedan kyrkans barntimmar etc 😆

Offroad

Tog oss ut på en kort promenad till lekplatsen och lyckades köra fast lite för första gången. Sanden var extremt blöt och tung så det kanske var lite väl optimistiskt att styra ut mot rutchkanan? Hoppas lite på att få de ännu större offroad-däcken till scootern så man slipper sånt. Men det får nog vänta till efter årsskiftet och jag får försöka undvika sån sand ett tag.

Nu har vi även fått hem våran stora kille som haft julavslutning idag. Det är alltså ett långt jullov som väntar för hans del och mycket egentid på rummet gissar jag. Förstår faktiskt att han uppskattar att få vara i fred och slippa upp tidigt på morgonen. Tänk att han snart fyller 9 år redan – tiden springer iväg…

Jag och J ska passa på att vila lite middag här innan det är dags för en ny ”dagisvända” för att hämta hem G. Ögonen går i kors på även mig efter natten så det passar nog bra att slumra lite. 

Önskar er alla en fin onsdag!

 

Related Posts

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kvar på sjukhuset

Sjukhusinläggning

Luxerad käkled

Zzz

Det doftar MISTELBÄR

Search stories by typing keyword and hit enter to begin searching.