Diskbråck i en käke?

Mitt svar på MR har kommit och läkaren ringde upp mig under eftermiddagen; ”Du har ett diskbråck i din högra käkled. Det är väldigt ovanligt och har troligen att göra med din grundproblematik i kroppen”.

Jaha där ser man tänkte jag högt för mig själv och hen berättade i nästa stund att vi skulle ha ett möte tillsammans med de på bettfysiologen under januari. Utifrån detta ska vi lägga upp en plan och ta definitiva beslut.. puh! Det förklarar åtminstone varför jag troligen har så sjukt ont i skallen dagligen, en knäppande käke som låser sig ständigt och en speciellt sorts ”migrän” på höger sida.

Ja jag hade enbart hört talas om diskbråck i nackar och framförallt i ryggar tidigare, men idag fick jag alltså lära mig något nytt. Kan säga som så att jag i nuläget vill försöka undvika alla sorts operationer i framtiden (livrädd för både narkos och komplikationer) men jag ska försöka ha ett öppet sinne. Vore väl bättre om de kunde få spruta in lite botox och ”köra med laser” eller gud vet vad man annars kan tänkas hitta på för nymodigheter? 😉

Nu över till min nya leksak som anlände idag

Minicrosser 4W och jag har varit ute på en premiärtur och fått lära känna varandra lite snabbt. Gick ut hårt med en stig mot lekplatsen men den rullade på så fint så. Ser lovande ut inför lite mer ”offroad-körning” och såkallade skogspromenader. Tänk vilken frihet detta kommer innebära för mig och killarna, som får en mycket mer aktiv mamma på köpet.

I morgon eller övermorgon kommer rampen monteras upp på baksidan (mot uterummet) men i väntan på detta så får monsteråket stå parkerad i hallen. G är mycket nyfiken och ville provsitta men annars så har de faktiskt låtit den vara.

Det ska oavsett bli skönt att få ut den så tre barn slipper trycka sig förbi varenda gång de springer till toa. Speciellt minstingen som alltid får extra BRÅTTOM sedan han (äntligen) blev blöjfri 😅

Nej nu ska jag ta och försöka sova lite för vill G upp 04:00 även i morgon,  så gäller det att vara förberedd haha 

Related Posts

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kvar på sjukhuset

Sjukhusinläggning

Luxerad käkled

Zzz

Det doftar MISTELBÄR

Search stories by typing keyword and hit enter to begin searching.