Måndag & ”en bild säger mer än tusen ord”

Ja och flera bilder borde väl säga desto mer?

En typisk måndag i en kaosartad miljö

Försökte kika igenom hjälpmedelsbiten och få ihop mitt bidrag till arbetet (som den trevliga mannen påbörjat på bästa sätt) men det gick sådär. Internet strulade och jag fick en massa telefonsamtal under tiden.

Sökte runt lite efter de två resterande böckerna som jag saknar i första kursen men fick ge upp…

Som tur var fanns det möjlighet att beställa hem via via bibblan för 20 kr/bok. Känns toppen inför framtida kurserna; med x antal litteratur som behöver införskaffas.

Passade även på att komplettera med de sista julklapparna. Dessa på bild är till bästa brorsdöttrarna, men det blev även symboliska saker till barnens resurser i förskola/skola.

Mathandling kunde vi tyvärr inte smita undan från heller men jäklar vad bökigt det känns i dessa tider. Hatar när det är trångt och en del bokstavligen går i i rullstolen – utan att ens försöka flytta på sig eller visa antydan till att ursäkta sig. Pust.

När barnen somnade för kvällen så testade vi på en ny omgång kola. Fick därmed användning av nya termometern direkt. Jag både tror och hoppas att det blev lyckat men det vet vi först hundra i morgon 😉

Nu ska jag sova och samla lite energi inför morgondagens spännande leverans ☺

Related Posts

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kvar på sjukhuset

Sjukhusinläggning

Luxerad käkled

Zzz

Det doftar MISTELBÄR

Search stories by typing keyword and hit enter to begin searching.