Ombyggnad & Julgodis

Som ni ser så är min sida lite förändrad och det är fortfarande inte slutresultatet som ni besöker. Försök att ha tålamod med tillfälliga buggar och annat som stör ögat 😉

 

Idag har jag och assistenten bakat lite mer julgodis, maken har motionerat hästen och sönerna var ute hos mina föräldrar under tiden. Enormt uppskattat med spontan barnvakt och det ger en så mycket ny energipåfyllning.

*****

I morgon är min plan att kika närmare på hjälpmedelsuppdraget via Ehlers-danlos förbundet, som jag nappade på när vi besökte Ågrenska.  Hoppas kunna bidra med något bra men inser att jag nog får sätta mig vid telefonen på måndag och kolla upp ett och annat först..

Vi får hem älskade J från kortids på eftermiddagen och innan dess så hade G önskemål om att få motionera våran söta ponny, så det ska vi väl försöka ordna.

Vad händer hos er den här helgen? Har Ni sluppit julstressen?

Related Posts

Discussion about this post

  1. Malin skriver:

    Igår hade vi julbak här hemma med två andra barnfamiljer så sammanlagt var vi 6 barn och 6 vuxna. High life kan man säga! Men det blev bakat och inget åkte i soporna så får nog anse det som lyckat ändå. ☺️ Idag jobbar Tobias och jag ska försöka skriva lite på min hemtenta i eftermiddag när han slutat. Sen var helgen visst slut igen.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kvar på sjukhuset

Sjukhusinläggning

Luxerad käkled

Zzz

Det doftar MISTELBÄR

Search stories by typing keyword and hit enter to begin searching.