”EDS prioriteras inte i Västra Götaland”

Nej nu var vi lite väl optimistiska och trodde allt var klappat och klart. Ja läkaren var med på tåget och även förskola/skola MEN högsta cheferna i Västra Götalands län säger nu blankt nej. Anledningen är pengar och att man inte kommer prioritera Ehlers-danlos 2017. Min följdfråga är när man egentligen prioriterar EDS? Jag är så ledsen och besviken över att vår familj med tre diagnoserade barn inte ens får en ärlig chans att komma iväg. Dessa familjevistelser blir ju tyvärr lönnlösa att söka till. Ja om det nu ändå är många landsting som vägrar lösa betalningsförbindelser – samtidigt som man ofta är katastrofalt dåliga på att ge rätt vård och stöd till oss med dessa diagnoser hemmavid..  ynkligt!

Tack till er alla

I morgon får vi kontakta förskolan och skolan för att berätta att allt engagemang från deras sida dessvärre var lönnlöst. Tack för det genuina intresset från ert håll men även massa tack till mina egna assistenter; som ändrade om i sina scheman för att vår familj skulle kunna få komma iväg.

Den allra största tack-kramen går till barnens läkare E som kämpade så otroligt mycket (i motvind) för att vi skulle få chansen.

Jag hoppas att ni familjer som får dessa åtråvärda platser beviljade får en underbar vistelse och njuter massor – även för oss på ”Schlätta” 😉

Related Posts

2 Discussion to this post

 1. Anna skriver:

  Men NEJ! Finns inga fonder att söka? Det här är ju under all kritik ju. Ni behöver det här!!
  Fasen vad jag blir ledsen å dina/era vägnar <3

  • Lillgammal skriver:

   Nej jag tror dessvärre att de är kört och speciellt när platsen ryker när betalningsförbindelsen ej godkänns inom en viss tid :-/
   Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Sjukhusinläggning

Luxerad käkled

Zzz

Det doftar MISTELBÄR

Tiden räcker inte riktigt till

Search stories by typing keyword and hit enter to begin searching.