Läkarbesök & Luciatåg

Onsdagen har bjudit på allt ifrån ett läkarbesök på morgonen till Luciatåg nu på kvällen. Däremellan så har vi hunnit med lite julbak och jag har även pratat med repsentant från högskolan angående anpassningar som jag (troligen) kommer behöva.

Hur är det med hälsoläget då? Jo ryggen har varit relativt lugn idag men huvudvärken är bedrövlig. Tror det delvis beror på tanden som behöver bli klar (påbörjad rotfyllning) men även värmeomslag + stress.

Det är mycket nu kort och gott men jag kämpar på. Läkaren sa några kloka ord idag och fick mig att se på framtiden med andra ögon. Jag fixar nog mer än vad min taskiga självförtroende försöker inbilla mig och så är det nog för många människor.

Vi måste alla våga tro på oss själva lite mer och ta de chanser som uppstår längs vägen..

Related Posts

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kvar på sjukhuset

Sjukhusinläggning

Luxerad käkled

Zzz

Det doftar MISTELBÄR

Search stories by typing keyword and hit enter to begin searching.