Syskonkärlek & Studier

Jag ligger just nu mitt i dubbelsängen mellan mina två söner J och G. Likt en vallgrav eller hög mur så får jag försöka undvika slagsmål men även passa på att gosa lite 😉  Det har nämligen varit en allmänt bråkig dag och killarna har kommit ihop sig om precis allt.

Vi trotsade regnet och var ute i trädgården tidigare med slagskämparna. De behöver ju springa av sig och göra något med all överskottsenergi som ständigt laddas på. Puh!

Annars har jag hunnit tona håret, käkat tapas samt kikat på min kommande kurslitteratur. Några böcker hittade jag begagnade och hoppas på att få köpa (innan någon annan hinner före) och två blir nog dessvärre fullpris för. Som tur var så är inte summorna så saftiga ändå och det känns som riktigt  intressanta böcker. Passade även på att lägga ut egna böcker för försäljning på Bokbörsen, så med lite tur så kanske man slipper bli helt utblottad på köpet 😅

Några böcker från första kursen i utbildningen..

Jag kan inte ta studielån utan kommer studera i min egna takt på 25% och fortsätta med 3/4 sjukpenning på lägsta nivån. Utbildningen är egentligen på halvfart och hade berättigat mig till CSN men jag vill inte ta mig vatten över huvudet. Min ADD-problematik hade säkert gjort det tufft i sig men på det stora hela är det mer beroende på det fysiska som jag inte vill utmana ödet. Kroppen klarar ej av att sitta upp för långa stunder och jag är ju även mycket sjuk. Hur skulle det då fungera om jag fick studier på 50%  utöver allt tufft i vardagen?  Det finns säkert en och annan som suckar över att jag bara fixar att läsa på 25% men vet ni vad; Jag bryr mig inte!

Jag är snarare stolt över att ha brutit min heltidssjukskrivning som förföljt mig i över tio års tid..

Related Posts

2 Discussion to this post

  1. Malin skriver:

    Tycker du ska vara superstolt!! Jag tycker att du är grym!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kvar på sjukhuset

Sjukhusinläggning

Luxerad käkled

Zzz

Det doftar MISTELBÄR

Search stories by typing keyword and hit enter to begin searching.