Många timmars studier

Idag har jag verkligen lagt ner all min (obefintliga) energi på att bli klar med sista uppgifterna i engelskan. Det har inneburit mycket smärta i nacken och ryggen samt huvudvärk men jag hoppas att det kommer vara värt de.

Nu ska jag bara sätta mig och skriva rent på datorn och skicka in allt till läraren. Vem vet – kanske jag hinner få in betyget lagom till andra urvalet till högskolan? Oavsett så är jag faktiskt stolt över mig själv som kämpat på med engelskan under hösten – även om språk aldrig varit min starka sida och aldrig lär bli 😉

 

Related Posts

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Mer svar?

Rosa drömmar

Pokémon GO i kylan

En lugn lördag & Astrid Lindgrens julfavoriter

Fredagskväll hemma hos oss

Search stories by typing keyword and hit enter to begin searching.