Många timmars studier

Idag har jag verkligen lagt ner all min (obefintliga) energi på att bli klar med sista uppgifterna i engelskan. Det har inneburit mycket smärta i nacken och ryggen samt huvudvärk men jag hoppas att det kommer vara värt de.

Nu ska jag bara sätta mig och skriva rent på datorn och skicka in allt till läraren. Vem vet – kanske jag hinner få in betyget lagom till andra urvalet till högskolan? Oavsett så är jag faktiskt stolt över mig själv som kämpat på med engelskan under hösten – även om språk aldrig varit min starka sida och aldrig lär bli 😉

 

Related Posts

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Nålar & fobier

Hundkurs Allmänlydnad

Vad är OK att kommentera?

Tidig morgon + planer för dagen 

Lösenordsskyddad: Filmen

Search stories by typing keyword and hit enter to begin searching.