Hovslagare & högskolestudier

Den här dagen har gått i rekordfart och det kanske är bra? Jag har skitont i kroppen och är allmänt trött; vilket innebär att jag inte hunnit grubbla eller oroa mig lika mycket.

Förmiddagen spenderades i stallet och våra två fyrbenta fick lite kvalitetstid med hovslagaren. Palejas hovkvalite är åter toppen så hon fick gå barfota nu över vintern. Snaps däremot fick inte bara pytteskor med brodd utan även snösulor, så nu är han laddad inför ev snö och is. Vill inte att han drar omkull och skadar sig gammelgubben.

En grå och lurvig liten björn/ponny som tröttade på att stå stilla…

På vägen hem så vågade jag mig in på antagningssidan och möttes av både väntade och totalt oväntade besked. Hur jag ska agera utifrån detta vet jag inte riktigt men nu inväntar vi först ”andra omgången” och ser om saker och ting blir ännu mer komplicerade. 😅 Jag är så ambivalent när det gäller typ allt. Pust! Det är egentligen ingen hemlighet vad jag sökt för utbildningar och jag försöker inte göra er nyfikna med flit – utan anledningen till att jag kniper käft ett tag till beror på att jag inte vill låta omgivningens åsikter påverka valet i sig.

Under eftermiddagen så hann vi se den omtalade Julgransflygningen och maken passade på att fixa med granen till altanen, som min pappa var här och lämnade igår. Det blir riktigt fint där ute och den står på en plats som man ser ifrån flera av rummen i vår enplansvilla.

Nu måste jag försöka sova för i morgon väntar nya prövningar. Det är dags för en viss magnetröntgen av käkleden, med vidrig kontrastvätska (mina blodkärl avskyr skiten). Hoppas nästan att de säger att det inte går att operera för jag har verkligen ingen lust att genomgå fler kirurgiska ingrepp samt konvalescensperioder mer. Åtminstone inte under den närmaste tiden för kroppen är helt uttömd på krafter och rädslorna är inte att leka med…

God natt!

 

Related Posts

2 Discussion to this post

  1. Hanna skriver:

    Hoppas att det går bra idag! Kram <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Mer svar?

Rosa drömmar

Pokémon GO i kylan

En lugn lördag & Astrid Lindgrens julfavoriter

Fredagskväll hemma hos oss

Search stories by typing keyword and hit enter to begin searching.