Sweet dreams?

Sömn och återhämtning kanske är allt jag behöver för att orka? Det kanske är tillräckligt för att möta upp morgondagens prövningar och känslor? Jag kan bara hålla tummarna och samla krafter. Har jag tur så kanske mina älskade ungar snart tassar in hit och kryper tätt intill. Det finns nog inget som kan få mig så harmonisk som mina barn. Nog sjutton prövas mitt tålamod både en och tusen gånger men det spelar ingen roll – de ger mig ändå så mycket mer; Villkorslös kärlek och alltid ömsesidigt ♥️

Hoppas att Ni står ut med mina djupa/gnälliga/personliga/känslofyllda inlägg här. Det går i perioder och vill man enbart ha ”lullull” så finns det så många andra bloggar där ute, som kanske är bättre att följa?

Nu släcker vi ner både lampor och ögonlock..

Related Posts

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Mer svar?

Rosa drömmar

Pokémon GO i kylan

En lugn lördag & Astrid Lindgrens julfavoriter

Fredagskväll hemma hos oss

Search stories by typing keyword and hit enter to begin searching.