Rehabträning i bassäng

Jag är så otroligt tacksam för platsen jag fått i tisdagsgruppen på Arena-badet. Halvtimmen i rehabbassängen ger mig så otroligt mycket och det är framförallt varmt under tiden man tränar.

img_3410

Idag blev det lite stressigt hem och både handling och hämtning av barn skulle hinnas med innan bilen skulle vara hemma vid 14 (då maken skulle till jobbet). Vi hann trots allt med att slänga i oss lite lunch på Arena.

img_3408 img_3409

Ehlers-danlos och träning är ett omstritt ämne och det finns inga givna svar på vad som passar exakt dig men för min del så har anpassad vattenträning verkligen varit guld. En fysioterapeut som är noga med att ta fram ett program med fokus på bålstabilitet och inga ”utsvävningar” – det är verkligen guld och ger god effekt. Tänk vilken tur jag hade som fick chansen att testa på den här träningsformen. Jag ser redan fram emot nästkommande vecka då årets sista pass blir. Efter uppehållet över jul och nyår så kör vi nya tag igen!

… Ja och det är lätt värt att åka 50 min i bil (enkel resa) varenda vecka! 

Related Posts

Discussion about this post

  1. Emma skriver:

    🎅 Bolmgrens Julkalender 2016 🎅
    Kika gärna in min julkalender, där det gömmer sig både tävlingar och rabattkoder ❤️

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Mer svar?

Rosa drömmar

Pokémon GO i kylan

En lugn lördag & Astrid Lindgrens julfavoriter

Fredagskväll hemma hos oss

Search stories by typing keyword and hit enter to begin searching.