L som i lördag & loppis

Idag har jag och assistent M besökt ett ställe som jag länge tänkt åka till men det har som aldrig blivit av; en loppis här i byn som inte alls ligger långt ifrån oss. Den låg tidigare längst bort i andra änden i vår avlånga by men nu så finns den alltså här på Norra.

img_3389

img_3390

Först när vi passerade strax efter öppning så såg vi att det var packat med folk, så vi bestämde oss för att fixa ärenden nere på byn först. M gick in på Apoteket och hämtade ut förbeställd medicin och efter det så tog vi sällskap in på ICA för lite handling. När vi sedan körde mot loppisen  igen så var det något mindre besökare där så vi vågade oss in. Det var riktigt bra utbud och helt okej vad gäller tillgänglighet. Rullstolen tog sig fram nästan överallt och det är ju inte illa!

img_3392 img_3393

Vi gjorde några inköp båda två och det bästa var ändå högen med barnböcker. 65 kr för ett gäng med spännande titlar av god kvalité kändes som ett riktigt fynd! Det kommer barnen garanterat uppskatta och jag ser fram emot att läsa massor (en sak som jag fortfarande kan bidra med ”fullt ut”). Jag köpte några småtomtar till var och en av barnen och sen hittade jag även pussel med trollmotiv till G’s förtjusning.

img_3391

Nu har jag utmanat ödet och stekt pannkakor så ryggen värker rejält men ibland vill jag verkligen få bidra. Jag vet ju att det kommer surt efteråt och jag faktiskt har assistenter som kan göra det åt mig, men ibland kan jag bara inte låta bli. M slutade precis för dagen och jag tänkte passa på att vila en timma eller två, samtidigt som killarna bakar pepparkakor ute i köket. (S är som vanligt lite preeteen och vägrar delta) Jag hoppas att det går lugnt till väga och vi slipper några utbrott från minstingen…

Ps. Kan erkänna att jag inte pluggat något alls senaste dagarna. Jag har varken ork eller lust till något utöver de vardagliga bestyren 😔
 
 

Related Posts

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kvar på sjukhuset

Sjukhusinläggning

Luxerad käkled

Zzz

Det doftar MISTELBÄR

Search stories by typing keyword and hit enter to begin searching.