Fredagsmys & lekplatsbus

Idag hade äntligen penicillinet börjat ge lite effekt så G var helt klart piggare när han vaknade. Dagen till ära hade det kommit lite snö så det var ljusare utomhus och mysfaktorn förhöjdes snabbt.

När S åkte till skolan så passade vi på att mysa lite framför film och käkade frukost utan stress. Det var stora protester när G skulle få sin medicin och jag förstår honom som sagt; Kåvepenin luktar och smakar apa.

Att ingen lyckats tillverka en motsvarighet till Kåvepenin, men med bättre smak är för mig ett stort mysterium.

img_3375

Nu på eftermiddagen tog vi en promenad till lekplatsen och lyckan var total hos lilleman. Att sitta/ligga stilla inomhus under flera dagar och samtidigt vara hyperaktiv; det är som upplagt för kaos. Min snälla assistent E lekte och busade massor med G samtidigt som jag satt i rullstolen och funderade över hur annorlunda det (förhoppningsvis) kommer bli när min Minicrosser kommer. Stunderna på lekplatsen är som viktigare än vad man tror och något jag saknat att få besöka fullt ut.

img_3376

 

*****

Nu ska maken laga familjens favoritsoppa och jag ska passa på att duscha. Sen väntar det klassiska fredagsmyset och jag håller tummarna för att ni får en toppenkväll!

 

Related Posts

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Sjukhusinläggning

Luxerad käkled

Zzz

Det doftar MISTELBÄR

Tiden räcker inte riktigt till

Search stories by typing keyword and hit enter to begin searching.