Ett mindre trevlig brev från kommunen

Jag vet inte om ni minns allt strul vi hade med krossad utelampa, hål i väggen och lister som plötsligt hade dragits bort från ytterdörren? Allt detta inträffade i samband med bostadsanpassningen då flera hantverkare var inblandade. Givetvis klagade vi då (med all rätt) och efter sommaren kom en av dessa tillbaka och fixade det som var felaktigt utfört. Dörren har väl gått lite trögt men jag har aldrig ens övervägt att ringa och ”gnälla” igen utan varit nöjd med själva funktionen samt känt en allmänt stor tacksamhet över att jag fick allt åtgärdat, så man kan kan ta sig ut och in i huset utan problem.

Idag låg det ett brev i postlådan från kommunen och när jag läste innehållet så blev jag först ledsen men efter ett tag förbannad. I tisdags när vi kom hem från Hjälpmedelscentralen och mötte upp min pappa som samtidigt kom från förskolan med en nedspydd G i bilen, så parkerade en främmande bil här. Under tiden som min pappa försöker lyfta ut G som har skyhög feber och är allmänt väck så kommer en främmande gubbe gående in på vår trädgård och mumlar nåt om att mäta för en ramp och att han var anlitad från kommunen…  Jag får snabbt förklara att G är jättedålig och det inte riktigt passar just nu PLUS att de på Hjälpmedelscentralen sagt att scootern inte fick förvaras eller laddas om det var under 5 grader i utrymmet, så jag ville dubbelkolla med ansvarig där OCH med teknisk support på Minicrosser. Han säger okej och att vi ska höras av snart (samtidig som han går en stor omväg runt min nerkräkta son).

Jag mailar nästan direkt min arbetsterapeut om dilemmat och hur vi ska lösa situationen. Hon lovar att i sin tur maila vidare till ansvarig på kommunen. Jag utgår då från att allt är under kontroll och kommer ordna upp sig samtidigt som jag fokuserar på sjuklingen…

img_3385

Så här säger Minicrosser själva:

Så här säger Minicrosser själva:

Gud vad jag ”älskar” att bo i den här tillgängliga och vänliga kommunen. Trevlig helg på dig du kära ansvariga som blandade in dina personliga åsikter om mig och sen var ledig dagen till ära. Jag ”bråkar” väl inte för det är kul utan för att jag är illa tvingad när jag blir ansvarig för försäkringen av fordonet som jag står på..

Related Posts

2 Discussion to this post

 1. Nej alltså usch! Det är ju uppenbart att det är du som har rätt i det här fallet, stå på dig!

  • Lillgammal skriver:

   Tack snälla!
   Ja jag känner att det var både otrevligt och framförallt onödigt formulerat.
   Hoppas att Minicrosser tar ett snack med vederbörande på måndag.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Mer svar?

Rosa drömmar

Pokémon GO i kylan

En lugn lördag & Astrid Lindgrens julfavoriter

Fredagskväll hemma hos oss

Search stories by typing keyword and hit enter to begin searching.