Det blir sällan som man..

Med en dunkande huvudvärk, halsont och tandvärk så kändes inte livet allt för roligt när jag vaknade. När jag sedan kollade tempen så insåg jag att oddsen för att ”piggna till” drastiskt sänktes så jag ombokade faktiskt Skypemötet (förhör). Skäms som vanligt när jag får göra sådär men samtidigt så mådde jag verkligen som en påse skit.

Det blir sällan som man har tänkt sig

Vågade inte chansa utan åkte faktiskt till vårdcentralen för ett halsprov. Blev glatt  överraskad över att det bara var virus och att jag *peppar peppar* inte lyckats bli smittad av några streptokocker. Passerade Netto på vägen och köpte ett litet Lego-paket till sjuklingen som liten belöning/muta för all äcklig Kåvepenin. Han blev mycket nöjd med sin polishelikopter och legogubbar så han har lekt med detta flera timmar.

G har fortfarande feber och är ganska hängig men resterande tid klättrar han på väggarna. Nu börjar lite utslag dyka upp på kroppen och han har även fått den klassiska smultrontungan. Hoppas och tror att medicinen börjar ”kicka in” under morgondagen så förhoppningsvis har vi en piggare (+smittfri) kille redan under helgen..

*****

På tal om något helt annat; Maken har äntligen satt upp min älskade belysning ute på altanen och jag är så nöjd. Hoppas bara att den inte pajar, utan att jag får fortsätta vara lite stöddig 😉

Bara lappen rivs ner omgående så är lyckan total..

Bara lappen rivs ner omgående så är lyckan total..

Nu väntar lite mer vila, febernedsättande och så mycket vätska som möjligt för egen del. Vägrar vara sängliggande och sjuk i evigheter utan det måste bara vända snabbt!

Related Posts

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Mer svar?

Rosa drömmar

Pokémon GO i kylan

En lugn lördag & Astrid Lindgrens julfavoriter

Fredagskväll hemma hos oss

Search stories by typing keyword and hit enter to begin searching.