Scharlakansfeber & rotfyllning

Efter en orolig natt med flera febertoppar på G så insåg jag ganska snabbt att det var mer än förkylning som spökade. Vi har listat barnen på samma vårdcentral som vi vuxna och ringde för att höra angående tider. Det var minst sagt annat bemötande än här i byn och 1,5 h senare fick G en bokad tid hos läkare. Maken och han åkte dit tillsammans och jag tror faktiskt det gick snabbare att besökare läkare och Apotek ett par mil bort än här haha. (Ni som besökt vårt kära Kronans vet vad jag snackar om)

img_3349

Ja mycket riktigt visade det sig alltså vara scharlakansfeber för hans del och nu väntar mardrömsmedicinen Kåvepenin 3 ggr/dag i 10 dygn. Återstår att se om vi andra klarat oss.. Jag ska faktiskt gardera mig med ett halsprov i morgon då jag mått sisodär de senaste dagarna.

Annars då? Jo jag har besökt tandläkaren och påbörjat en rotfyllning, skjutsat J till kortids, ringt och ordnat med diverse saker och försökt förbereda mig inför morgondagens prov/redovisning via Skype. Nervositeten är stor och jag vette sjutton hur det ska gå. Jaja det gäller att bara göra sitt bästa och försöka ”gilla läget”…


Nu ska jag ta en smärtstillande för tanden börjar göra rejält ont och sen blir det vila.

Har ni haft en bra onsdag?

Related Posts

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Sjukhusinläggning

Luxerad käkled

Zzz

Det doftar MISTELBÄR

Tiden räcker inte riktigt till

Search stories by typing keyword and hit enter to begin searching.