Produkttest: Vänddiglätt

img_3355

Jag fick en mailförfrågan via EDS-förbundet om jag ville testa en ny produkt som kommit ut på marknaden. Antar att de frågade just mig för att jag är brutalt ärlig (på gott och ont) eller något sånt *s*. Givetvis ville jag gärna göra detta och tackade ja. Någon vecka senare låg det ett paket i brevlådan.

Produkten heter Vänddiglätt och är som det låter; ett hjälpmedel när man ska vända på sig. Om Ni vill läsa mer detaljerad information och se en tydlig film med produkten så klickar ni här.

img_3356

Själv ska jag försöka sammanfatta mina egna tankar och ge ett ärligt omdöme. Till att börja med så tyckte jag produkten levererades i en trevlig förpackning och det kändes lyxigt för att vara ett ”hjälpmedel”. Många gånger blir dessa produkter annars lätt tråkiga och det känns som allt är hämtat från sjukvården. I lådan fanns en vit Vänddiglätt (den finns i flera färger på sidan) och även en tydlig bruksanvisning/informationsblad. Jag började med att besöka deras hemsida och tittade på filmsnutten. Där beskrevs produktens fördelar och användningsområden på ett väldigt bra sätt men kanske ett något litet minus för musiken i bakgrunden om man ska vara petig.

img_3333

Jag har nu hunnit testa produkten i drygt en vecka och måste säga att det var en positiv överraskning. Ja hur kan nu en så pass liten och enkel sak underlätta? Jo varenda gång du ska vända dig i sängen så blir allt så mycket lättare och du slipper smärtan vid förflyttning. Det är dels något som jag tror alla höggravida har saknat men även vi personer med smärtproblematik av någon form. För det gör faktiskt annars  enormt ont varenda natt. Min känsliga hy klarade att ligga på Vänddiglätt utan klåda eller utslag och det blev aldrig varmt eller svettigt. Priset känns rimligt för produkten och absolut inte FÖR dyrt.  Vad var nackdelarna då? Ja det enda jag kan komma på är att man får vara försiktig så man inte glider ur sängen; ja om man väljer att sova nära kanten. Det är nog faktiskt det enda jag kan komma på i nuläget och det kan ju faktiskt vara bra att ha i bakhuvudet åtminstone första nätterna man prövar.

Har ni några funderingar eller vill veta mer om produkten så ställ gärna era frågor här och annars hänvisar jag till Vänddiglätt.

(Detta är alltså inget betalt samarbete utan en helt vanlig recension av en produkt)

Related Posts

2 Discussion to this post

  1. […] Ni har väl inte missat min tävling på Facebook-sidan? Vinsten är en toppenprodukt som jag tidigare recenserat här. […]

  2. […] Här kan Ni läsa mer om min recension av produkten… […]

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kvar på sjukhuset

Sjukhusinläggning

Luxerad käkled

Zzz

Det doftar MISTELBÄR

Search stories by typing keyword and hit enter to begin searching.