Älskade underskattade sömn

Den där känslan när man fått sova mellan 22-04:30 utan ett uppehåll är riktigt underbar. När man lite senare får krypa ner mellan sina barn och slumra ytterligare en halvtimma; ja då är lyckan total 😀

Morgonmys

Morgonmys

Nu ska jag invänta min assistent för dagen och sen skämma bort kidsen med varm choklad till frukost. Det är de väl värda! Sedan bär det av till förskolan respektive hjälpmedelscentralen. Ska berätta lite mer om besöket där senare i ett separat inlägg.

Önskar er alla en fin tisdag! 

Ps. Till er som hittat min nygamla FB så snälla ta det inte personligt om du inte är en av de få på vänlistan. Skicka istället iväg en ansökan om du vill men det bör tilläggas att kontot INTE är aktivt utan öppnat för att kommunicera (i en sluten grupp) med resten av kontaktpersonerna i EDS-förbundet.

Related Posts

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kvar på sjukhuset

Sjukhusinläggning

Luxerad käkled

Zzz

Det doftar MISTELBÄR

Search stories by typing keyword and hit enter to begin searching.