Sovit ikapp & söndagsmys

Det kanske var just sömn som behövdes? Successivt har jag ändå blivit något piggare under eftermiddagen och kvällen. Barnen är även de förkylda och lite trötta så vi har alla varit inomhus idag. Maken slängde ihop en tigerkaka med hjälp av minstingen – vilket blev vilt/kladdigt men mycket uppskattat av G, som verkar vilja bli bagare som stor ☺️

Jag fick kontakt med min engelskalärare och har fått skjuta fram Skypeförhöret till torsdag så nu kan jag även släppa den värsta stressen angående det. Ska nog hinna skriva ihop lite under morgondagen och INTE ha för stora krav på mig själv. Det får som bli som det blir med den biten..

img_3314

Nu har maken åkt iväg för att handla lite snabbt och jag ska slötitta vidare på ett riktigt skitprogram, som kräver minimalt med tankeverksamhet hehe.

Related Posts

2 Discussion to this post

  1. Att inte ha för höga krav på sig själv är inte lätt men jag tycker det gör många saker mycket bättre 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Mer svar?

Rosa drömmar

Pokémon GO i kylan

En lugn lördag & Astrid Lindgrens julfavoriter

Fredagskväll hemma hos oss

Search stories by typing keyword and hit enter to begin searching.