Influensa eller utmattningsfeber?

Triggervarning: G-N-Ä-L-L

Så fort jag kom innanför dörren i fredags kväll så kom all trötthet i kapp men trodde nog att sömn var allt som behövdes. Nu var det dessvärre inte så, utan jag var riktigt risig även igår; med huvudvärk, ont i bihålorna och lättare feber.

Mer än ansträningsfeber..

Mer än ansträningsfeber..

Detta resulterade med att jag låg och sov mest hela tiden och fick givetvis ett enormt dåligt samvete gentemot både min make och barnen. Känns ju inget vidare att knappt orka sitta upp utan att man somnar som en stock eller yrseln tar över totalt. Jag trodde nog mer på att det var utmattningsrelaterat trots allt, men sen började en viss bekant värk i bihålorna att göra sig allt mer påmind..

Nu ligger jag alltså här med rejäl feber och en dunkande huvudvärk. Kör på med nässpray mot bihåleinflammation och hoppas på underverk men inser att redovisningen i engelskan är ganska körd (oförberett prov och ett muntlig föredrag inbokat i morgon 10:00 på Skype), så har fått maila läraren och ställa in nu. Det tar emot på alla sätt då jag verkligen ville få det avklarat men vad gör man? Studierna har på något sätt ”tagit över” och det är synd – de skulle ju varit en rolig aktivitet utan känna några tuffa måsten.

img_3303

Jag hoppas verkligen att vi snart får ett svar på varför jag är sjuk så ofta och framförallt vad man kan göra åt sköldkörteln men det lär dröja. Blev förvarnad om att köerna var långa men jag trodde nog att ett prio-remiss skulle gå lite snabbare än vad det sen visade sig; Januari. Det blir ju ännu mer väntetid på själva provsvaren sen och tid hos nästa specialistläkare. Tur i oturen att man har utvecklat ett bättre tålamod genom åren och förstår att situationen ser ut så här för alla…

Nej om man kanske skulle försöka få i sig lite vätska och en smörgås innan feberdimmorna åter kallar? ☺️

Trevlig första advent på er läsare och jag hoppas att ni alla håller er friska!

Related Posts

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kvar på sjukhuset

Sjukhusinläggning

Luxerad käkled

Zzz

Det doftar MISTELBÄR

Search stories by typing keyword and hit enter to begin searching.