Ågrenska dag 2

Jag väcktes av ett migränanfall vid 06-tiden men tog medicin direkt och kunde sedan somna om till klockan ringde vid 07:00. Tröttheten och smärtan var väl ingen höjdare men det var hanterbart efter lite snoozande..

img_3263

Efter en snabbdusch och påklädning så gick/rullade vi ner mot den stora byggnaden och resten av gänget för frukost vid åttatiden. En stor buffé var framdukad och det fanns som vanligt något för alla och enormt bra utbud utifrån allergier osv. Hann småprata lite innan klockan hade tickat på så pass mycket att vi behövde traska tillbaka till rummet, för att hinna packa ihop innan 09:00. Då skulle nämligen rummet vara tömda och det var även dags för första hållpunkten på vårt dagsschema.

img_3276

Det var en hel del återkoppling från gårdagen och diskussioner runt detta men framförallt mycket medicinsk information av Eric Ronge. Han bjöd även på frågestund och vi kunde få svar på många funderingar som tidigare kontaktpersoner stött på. Vi nykomlingar sög åt oss all information och lärde oss mycket av de andras erfarenheter samt kunde få svar på praktiska frågor om rollen som kontaktperson.

Innan vi sa tack och hej vid 16:00 så sammanfattades dagarna och bjöds på god lunch och fika; med andra ord behövde vi knappast åka hem hungriga. Även om huvudet snurrade och kroppen protesterade i taxin mot stationen så satt jag ändå med ett leende på läpparna.

En snabb träff med bästa C på fiket innan avgång 17:55

En snabb träff med bästa C på fiket innan avgång 17:55

Jag är så glad att jag trotsade min nervositet och hoppade på det här projektet. Att jobba tillsammans med inspirerande människor mot ett tydligt mål – det ger mig så mycket mer än jag tidigare trott. Jag hoppas kunna bidra med något  och kanske även bättra på självförtroendet lite på samma gång? 😉

Vilka fina dagar vi fick tillsammans och vad mycket mer kunskap samt erfarenheter jag fått ta del av; Tack allihopa!

Related Posts

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Mer svar?

Rosa drömmar

Pokémon GO i kylan

En lugn lördag & Astrid Lindgrens julfavoriter

Fredagskväll hemma hos oss

Search stories by typing keyword and hit enter to begin searching.