Utbildningsdag nr 1

En lång, intensiv och framförallt intressant dag på Ågrenska har nu bytts ut mot tystnaden och sängliggande i ett eget rum. Alla intryck och funderingar snurrar runt i skallen men det känns som det mesta snart faller på plats. Det tar som alltid några timmar för mig att ”anpassa mig efter situationen” och speciellt i ett så socialt sammanhang som detta 😉

img_3253 img_3254

Många intressanta diskussioner och erfarenheter har jag fått ta del av idag och morgondagen erbjuder garanterat på ännu mer. Då väntar lite mer medicinsk information och samtal runt allt praktiskt med uppdraget som kontaktperson.

img_3255

Programmet börjar redan 08:00 så det vore nog en god ide att försöka sova redan nu men samtidigt vill jag njuta av lite ”egentid” med bläddrande i tidning. Äsch den får nog vänta till tågresan hem så jag slipper se ut som en zombie i morgon bitti. Det räcker väl med att se allmänt trött ut?

Sov gott!

Related Posts

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Socialnämndens arbetsutskott 22/11

Mer svar?

Rosa drömmar

Pokémon GO i kylan

En lugn lördag & Astrid Lindgrens julfavoriter

Search stories by typing keyword and hit enter to begin searching.