Tågstrul & kurs på Ågrenska

Nu sitter jag och assistenten ÄNTLIGEN på tåget mot Göteborg central och kan andas ut efter diverse krångel med förseningar pga spårfel. Har förvarnat vårt gäng som ska möta upp om att vi blir några minuter försenade men det känns ändå lite pinsamt (de flesta är nya ansikten) Ja ja det slår som aldrig fel när jag ska iväg någonstans men det brukar ju lösa sig till slut 😉

img_3246

img_3245

Äntligen på plats

Jag hade inte haft en tanke på att förbeställa rullstolsliften utan tänkte att det bara var ”ett enkelt litet kliv” upp på tåget men blev informerad av en jättegullig tågvärd på perrongen om att det skulle behövas och det är flera höga steg. Opps! Hon tog telefonen och ringde direkt till personalen på tåget och förberedde med 5 min varsel. Så otroligt tacksamt och gulligt av henne OCH så otroligt klantigt av mig 😳. Försökte ringa nu direkt för att boka inför hemresan men det var enormt lång telefonkö så får ta det lite senare…

img_3243

Vad är det vi ska iväg på då? Jo det är nämligen en utbildning för oss blivande/nuvarande kontaktpersoner via Ehlers-danlos förbundet. Vi ska under två dagar få mycket information och ”jobba ihop oss” i grupp. Det kommer vara ute på Ågrenska och vi övernattar även där. Jag ser fram emot att få lära mig mycket nytt och även få ett ansikte på flera okända namn på ett papper. Vi är utspridda från hela landet så det är ju inte så lätt att ses ofta hemmavid.

***

Nej nu ska jag försöka krångla mig in på toaletten och sen slumra en stund. Blir mycket sittande idag så både nacken och skallen behöver alla micropauser som går att få. Skönt att de i gruppen har förståelse för att man inte är pigg och allert hela tiden utan att kroppen ibland ”säckar ihop”. Tröttheten är påtaglig som vanligt men jag lurade mig själv med lite smink dagen till ära. Knappt jag känner igen mig själv med läppstift *s*

img_3241

Bjuder på svullet ansikte med ”strumaögon” 😉

 

 

Related Posts

2 Discussion to this post

 1. Sussie skriver:

  Vad fin bild och vad jättefint du passar i läpppstift! Och vad lik du är din mamma på fotot! Kanske inte det man vill höra haha, men jag får ofta höra att jag är lik min också…hmm. När jag åkte buss för ett tag sedan var det en äldre kvinna som jag hjälpte som till sin väninna uttryckte att jag var en så hjälpsam dam…- DÅ kände jag mig gammal…haha. Men riktigt så gamla är vi inte än. Kram

  • Lillgammal skriver:

   Ja de brukar ju säga det 😉
   Hihi vad gulligt sagt men jag håller med om att vi allt har några år kvar till DAM-åldern ☺️
   Kram!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Mer svar?

Rosa drömmar

Pokémon GO i kylan

En lugn lördag & Astrid Lindgrens julfavoriter

Fredagskväll hemma hos oss

Search stories by typing keyword and hit enter to begin searching.