God natt kära Chihuahua

Kvällen som barnen längtar efter så mycket är nu äntligen här och J får sin bästa nattning någonsin; både ”Maja” och ”Peach” följde med in i sängen. Det är underbart att se hur mycket djur kan ge barn och vilka känslor samt trygghet som kommer på köpet. Ett barn med autism har ofta lite svårare med att läsa av det sociala samspelet (tro mig jag minns min egna barndom) men när det gäller djur så blir det så mycket mer kravlöst och naturligt.

img_3233

Jag hoppas för J’s skull att vi någon gång i framtiden kan skaffa en egen hund. Det skulle ge honom och de andra killarna en enorm trygghet och sänka stressnivån – det är jag säker på ♥️

***

Nu ska jag snart börja packa inför morgondagens äventyr….

Related Posts

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Mer svar?

Rosa drömmar

Pokémon GO i kylan

En lugn lördag & Astrid Lindgrens julfavoriter

Fredagskväll hemma hos oss

Search stories by typing keyword and hit enter to begin searching.